top of page

Biografie

Even voorstellen,

Mariëlle Hensums is mijn naam. Vanuit mijn woonplaats Erica in Drenthe beoefen ik mijn uit de hand gelopen (hobby) Fotografie.

 

HOE HET BEGON:

Ik fotografeer vanaf kinds zijnde, alles wat op mijn pad komt leg ik vast, familie aangelegenheid, feestjes, vakanties enz. In 1991 heb ik mijn eerste  spiegelreflex gekocht, waardoor ik een cursus ben gaan volgen en zo bij de fotogroep ben gekomen. Ik ben altijd foto's aan het maken voor en van mijn vrienden soms tot vervelends aan toe.
 

Het vastleggen van beelden en dit te delen met kleine of grote groepen mensen in je eigen omgeving of op bijzondere plekken elders op de wereld maakt voor mij de fotografie speciaal. De brede kant van het vak is ideaal, omdat ik graag specifieke onderwerpen of bepaalde groeperingen wil onderzoeken en weergeven. Op het juiste moment aanwezig te zijn bij dat ene emotionele of euforische moment waarin iemand zich onderscheidt spreekt mij enorm aan. Het is een klein voorbeeld waarin de fotografie zich kenmerkt. Elke dag is anders met haar daglicht en het biedt je telkens weer nieuwe inzichten en uitdagingen.

Op deze site vindt u foto's van verschillende (sport)evenementen en projecten. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over de verschillende mogelijkheden, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

Wat klanten zeggen

Nogmaals dank voor de prachtige foto's. De hele familie is er erg blij mee!

Ryan & Michelle

bottom of page